Nagoya Aalsmeer

Thuis genieten van onze Japanse specialiteiten! We hebben een breed assortiment van sushi en warme Japanse specialiteiten variërend van vlees, vis en vegetarische gerechten welke met dagverse ingrediënten en hoge kwaliteit bereidt worden.

Openingstijden:

Dinsdag t/m zondag van 16:00-22:00

Op 1ste en 2de pinksterdag zijn wij geopend. Op dinsdag 7 juni zijn wij gesloten.

Thuis genieten van onze Japanse specialiteiten!

Li Qiang Ye

Eigenaar

Bent u woonachtig in Aalsmeer of omstreken en wilt u genieten van onze smakelijke Japanse specialiteiten? Bekijk snel de gerechten en samengestelde menu's die u door ons thuis kunt laten bezorgen of zelf kunt ophalen.

U kunt uw bestelling al thuis laten bezorgen vanaf € 20,00. Voor het bezorgen brengen wij slechts € 2,– in rekening en bezorgen rondom Aalsmeer is vanaf €25,- gratis.

Openingstijden: Dinsdag t/m zondag van 16:00-22.00.

Naar aanleiding van de ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus bieden wij een contactloze bezorging. U kunt uw bestelling online afrekenen en wij zullen uw bestelling na het aanbellen voor de deur neerleggen.

Wilt u ophalen? Dat kan ook! Wel hanteren we enkele belangrijke maatregelen:

- Indien u griepverschijnselen vertoont (zoals niezen en hoesten) verzoeken wij u niet af te halen, deze maatregel is zowel voor uw veiligheid als die van andere klanten.

- Minimaal een half uur van tevoren kunt uw bestelling plaatsen.

- Wanneer u uw bestelling wilt ophalen, kunt u uw aanwezigheid melden door de eerste deur van de ingang te openen.